Kontorer

Skab rum for trivsel med moderne kontorpavilloner

Vælg Conrum, når du overvejer en eller flere kontorpavilloner. Vi tilbyder mange års erfaring i mobilt kontorbyggeri, der bidrager til arbejdsglæde, trivsel og en effektiv hverdag.

Storrumskontor Gennemgang

Et attraktivt alternativ

Sæt fokus på arbejdsglæden. Vælg en moderne løsning med Conrum kontorpavilloner. Byg det nye kontor op med velindrettede moduler, der fleksibelt kan tilpasses din virksomheds behov.

Vores moduler er et attraktivt alternativ til at flytte eller bygge nyt, hvis der i en kortere eller længere periode er brug for ekstra plads på kontoret.

Fleksible og flytbare

Vores kontormoduler gør det muligt at arbejde fleksibelt med kontoret. Modulerne kan frit placeres ved eget domicil, i forbindelse med en byggeplads eller som en midlertidig kontorløsning, hvor der akut skal bruges flere kvadratmeter.

Løsningen leveres på ganske kort tid i hele landet med kort responstid, i den aftalte periode og med kort tilslutningstid.

Lyse og luftige lokaler

Glem de trælse barakker af tvivlsom kvalitet. Vælg i stedet en Conrum-løsning, der giver et behageligt arbejdsmiljø med masser af lys, luft, akustik, møderum og individuelle arbejdspladser.

De er naturligvis bygget efter bygningsreglementet for permanente bygninger og lever derfor op til de højeste standarder for moderne kontorindretning.  

"Da muligheden bød sig for at få solceller monteret på bygningerne, var det bare indlysende i de her dage. At nedbringe vores CO2-aftryk er jo det, vi alle sammen arbejder på, så derfor var det nærmest en no-brainer at gå den vej med byggeriet"
Michael Thomsen
CFO, Fertin Pharma

Fordele ved kontorpavilloner

  • Permanent eller midlertidigt byggeri
  • Fleksibel tilpasning til specifikke behov
  • Opføres hurtigt med minimale gener
  • Mulighed for at få byggeriet Svanemærket
Conrum Portræt0162
Online RumDesigner

Tænk systematisk med vores Online RumDesigner

Gå systematisk til værks.

Vælg først mellem de givne systemer og byg videre derfra med mange spændende valgmuligheder.

Til sidst sidder du sikkert med et klart billede af din ønskværdige løsning.

Så er du allerede godt i gang.

Conrum Portræt0133

Vil du bygge med innovativt og ansvarligt modulbyggeri?

Kontakt vores salgsteam allerede i dag og kom videre med dit projekt.