Om Conrum

Forbundne og flytbare rum til alle formål

Kom på sporet af fremtidens modulbyggeri, som vi skaber sammen. Vi har bygget i flere generationer og det har vi tænkt os at blive ved med.

Skab rum med moduler

I Conrum skaber vi fleksible rammer, der bliver til rum. Arbejdsrum i virksomheden. Hjerterum i børnehaven og på skolen. Omsorgsrum i sundhedsvæsenet. Leverum på kollegiet og den grønne byggeplads. Fremtidens rum. 

Flere funktioner, flere muligheder

Med innovativt, ansvarligt og fleksibelt modulbyggeri løser vi behovet for plads og rum - når det opstår og hvor det opstår.

Vi designer, bygger, monterer og cirkulerer midlertidige og permanente rum og faciliteter til samfundets nøglefunktioner.

Vi bygger fleksible rammer om det hverdagsliv, som danskerne lever udenfor deres hjem – og nogle gange som et hjem i sig selv.

Trivsel kommer indefra

Mennesker og miljø er vores vigtigste interessenter.

Vores ambition er at skabe rum, der gør indtryk. Vi skaber rum, hvor mennesker trives, og vi stræber efter at drive fremtidens ansvarlige forretning – idag.

Conrum bygger på stærke værdier

Vores værdier kendetegner vores måde at være i verden på. De er skabt gennem årtiers virke, og er dybt forankret i vores DNA.

Pionérånd

Vi går forrest, vi sætter nye standarder, og vi former fremtidens byggetraditioner. Fordi det giver mening. Og fordi vi ikke kan lade være. 

Faglighed

Vi er fagfolk til fingerspidserne. På et solidt fundament af faglig viden, indsigt og erfaring, løser vi vores kunders behov, før de selv er bevidste om dem.

Ordentlighed

Vi opfører os ordentligt og ansvarligt. Ganske enkelt. Overfor hinanden. Overfor samarbejdspartnere. Overfor samfundet. Og overfor miljøet.

Rummelighed

Hos os er der plads og rum til alle. Fordi vi kan lære af hinanden, og fordi forskellighed er en styrke. Sammen er vi bedst. 

Mød et stærkt team af dedikerede fagfolk

Hos Conrum møder du erfarne specialister på alle poster.

Vi er over 180 dedikerede medarbejdere, der er fordelt på vores lokationer i Vejle, Fredericia og Slagelse.

Vi stiller med egne projektledere, konstruktører, byggeledere, montagefolk og chauffører. 

Alle har vi hjerte, faglighed og ordentlighed med os i alt, vi gør.

Vores fælles mål er, at levere markedets bedste, ansvarlige modulbyggeri, at yde en uovertruffen service samt at lytte til vores kunder og opfylde deres ønsker, behov og forventninger. 

100% dansk produktion

Hele produktionen foregår på vores egne lokationer i Danmark og vi er branchens førende aktør, når det handler om produktionskapacitet herhjemme.

Derfor tilbyder vi hurtige leverancer og imødekommer vores kunders behov for plads og rum med kort responstid.

Klaus Trend Poulsen og Benny Møller fra Conrum
Klaus Trend Poulsen (tv) og Benny Møller (th)

Mobilhouse og Dalsgaard bliver til Conrum

Med åbenlyse synergier i værdisæt, faglighed og visioner, retter vi sammen blikket mod fremtiden.

Med de muskler og ambitioner, vi har samlet i Conrum, er vi nu klar til at gå forrest i at forme fremtidens byggetraditioner og sætte helt nye standarder for fleksibelt byggeri.

Conrum Portræt0133

Vil du bygge med innovativt og ansvarligt modulbyggeri?

Kontakt vores salgsteam allerede i dag og kom videre med dit projekt.