Modulbyggeri/skurby i tre etager og med terrasse
KPC København A/S

Byggepladsmoduler i hjertet af København

Projekt fakta

 • Kategori
  Grønne byggepladser og skurbyer
 • Kunde
  KPC København A/S
 • Bygherre
  KPC København A/S
 • Areal
  1077 m²
 • Afsluttet
  august 2020

Projektbeskrivelse

I 2018 blev postterminalen i København revet ned. Derefter kunne genudviklingen af Postgrunden gå i gang og et nyt bykvarter med kontorer, hotellejligheder og udsigtsboliger kunne begynde at tage sin form. Hele projektet med navnet ”Postbyen – Copenhagen Central” forventes at stå færdigt i 2027.

Fuldt udbygget kommer områdets bygninger og tårne til at rumme 150.000 m2 samt 88.500 m2 kælder. Det anslås at der til den tid kommer til at arbejde mindst 6.000 mennesker i området og den nære infrastruktur er sikret med blandt andet tusind bilparkeringspladser og 5.500 cykelparkeringspladser.

Til dette kæmpebyggeri er der udviklet individuelt tilpassede byggepladsmoduler med et samlet areal på 1.077 m2. Der er lagt vægt på, at kontorer, mødelokaler, kantine og omklædningsrum har et godt indeklima og at rummene overholder gældende arbejdsmiljøregler som var det et permanent kontormiljø.

Samtidig er byggepladsmodulerne særdeles energivenlige. Modulerne blev efter ønske leveret og opstillet med alt tænkeligt inventar, så de hurtigt kunne tages i brug. Desuden findes der en terrasse som en del af løsningen, så brugerne alt i alt har den fornødne komfort og behagelighed i hverdagen.

Conrum Portræt0133

Vil du bygge med innovativt og ansvarligt modulbyggeri?

Kontakt vores salgsteam allerede i dag og kom videre med dit projekt.