Modulbyggeri Conrum Politiskole Glasarbejde
Rigspolitiet

Multifunktionel politiskole i Fredericia

Projekt fakta

 • Kategori
  Kundetilpassede løsninger
 • Kunde
  Rigspolitiet
 • Bygherre
  Conrum og Egil Rasmussen A/S
 • Areal
  4487 m²
 • Afsluttet
  august 2018

Projektbeskrivelse

I 2018 blev der opført en midlertidig politiskole ved Ryes Kaserne i Fredericia. På kun seks måneder fik rigspolitiet opbygget en multifunktionel og fuldt funktionsdygtig politiskole til de kommende betjente, indtil der i 2020 åbnede en permanent politiskole i Vejle.

Rigspolitiet ønskede et højt niveau omkring den byggetekniske kvalitet, det funktionelle, indretningen, materialerne, installationerne og hele konstruktionen. Den håndværksmæssige kvalitet skulle være helt i orden, byggeriet skulle afleveres rettidigt og skabe et optimalt læringsmiljø for studerende og lærere.

Løsningen blev et modulopbygget pavillonsystem med en stor mængde faciliteter. Hovedbygningen blev organiseret i tre klasserumslænger omkring et centralt placeret atrium. Lokalerne skulle bruges til blandt andet magtanvendelses- og selvforsvarstræning, omklædning samt bad- og toiletfaciliteter. 

Bruttoarealet på byggeriet var ikke mindre end 4.500 kvadratmeter. Med de mange modulopbyggede pavilloner og udendørsarealerne på kasernen fik politiskolen en kapacitet på hele 288 studerende og 50 undervisere, der skulle være med til at sikre et højt uddannelsesniveau for de kommende politifolk.

Conrum Portræt0133

Vil du bygge med innovativt og ansvarligt modulbyggeri?

Kontakt vores salgsteam allerede i dag og kom videre med dit projekt.