Om fusionen

Conrum er det nye navn for Dalsgaard og Mobilhouse

Klaus Trend Poulsen og Benny Møller fra Conrum

Med ambitionen om at sætte helt nye standarder for fleksibelt byggeri, så Conrum i 2024 dagens lys som resultatet af fusionen mellem to af Danmarks førende spillere i branchen – Dalsgaard og Mobilhouse.

Med åbenlyse synergier i værdisæt, faglighed og ambitioner, mødtes vi i en fælles vision. Vi vil skabe fremtidens fleksible byggeri, og være med til at forme fremtidens byggetraditioner. 

"Som byggebranche bærer vi et kæmpe ansvar for at udvikle fremtidens ansvarlige løsninger. Vi taler ikke små justeringer, men en transformation i måden, vi bygger og forvalter ressourcer på. Fleksibelt byggeri har potentiale som en vigtig del af løsningen. Med de muskler og ambitioner, vi nu samler i Conrum, er vi klar til at gå forrest i at forme fremtidens byggetraditioner og sætte helt nye standarder for fleksibelt byggeri. "
Benny Møller
CEO, Conrum

70 års faglighed danner et solidt fundament for fremtiden

Med historier som rækker tilbage til 1952 for Dalsgaard og 1961 for Mobilhouse, har vi i Conrum mere end 70 års erfaring med at levere danskproducerede, fleksible bygninger af høj kvalitet til det danske marked. 

Vi er fagfolk i hjertet og til fingerspidserne. Netop den høje faglighed er grundstenen i vores fælles, nye fundament i Conrum.

Kapacitet og kompetencer

Med de kræfter og den know-how, ekspertise og ikke mindst kapacitet, vi nu har samlet i Conrum, er vi blevet en økonomisk stærk, erfaren og unik spiller på markedet for avanceret og ansvarligt modulært byggeri. 

Med vores fire danske lokationer er vi branchens førende, når det kommer til dansk produktionskapacitet. Det er din garanti for effektive, hurtige og individuelt tilpassede løsninger.  

Fremtidens fleksible byggeri

I Conrum har vi blikket skarpt rettet mod fremtiden. Vi er her for at udvikle fremtidens fleksible byggeri, og for at sætte nye standarder inden for ansvarligt og modulært byggeri.      

Kom med os på rejsen – vi glæder os!

Conrum Portræt0133

Vil du bygge med innovativt og ansvarligt modulbyggeri?

Kontakt vores salgsteam allerede i dag og kom videre med dit projekt.